Close
Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
- Sätt ugnen på 225˚C.
- Stek färsen i oljan i en stekpanna. Krydda med tacokryddan och häll sedan på vattnet. Låt koka ca 5
minuter.
- Låt majsen rinna av och rör ner hälften av den och all salsa i färsen.
- Varva tortillabrödet i en ugnssäker form med färs och lite av osten och avsluta med ett lager ost.
- Sätt in mitt i ugnen ca 10 minuter.
- Sallad: Strimla isbergssalladen och blanda med vinäger, olja, salt och peppar.
- Till servering: Skär gurkan i tärningar.
- Servera tortillan med gräddfil, majs, gurka och salladen.
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut gräddfilen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour
Supreme (innehåller soja).
// Nine, @signeoakstar på Instagram, Signe Oakstar på YouTube, även bloggens ägare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar